Benvolguts fallers, familiars, veïns i, sobretot, amics:

Aprofitant la pàgina Web de la nostra Falla, volia dirigir-me a vosaltres, per a que cada vegada que passeu per la Web recordeu que teniu una Fallera Major molt contenta en la seua comissió i que vos estima molt.

Estic segura de que l’any més especial comença i estic molt nerviosa i il·lusionada per aquest motiu. És per a mi un gran privilegi representar-vos i per això puc dir orgullosa que sóc la Fallera Major de la millor Falla del món.

Sé que aquest any serà un any de risses, diversions, festes, actes i moments innolvidables; en especial il·lusió espere la presentació i l’Ofrena, actes que estic molt contenta de poder compartir en vosaltres.

Per aquesta gran alegria vull donar gràcies als meus pares, sin els quals aquest somni no haguera sigut possible, sobre tot al meu president en el que estic molt contenta de compartir el regnat.

També vull donar les gràcies a tota la directiva, perque son ells els que treballen, pel vostre esforç i temps, gràcies per a anar a fer aquest any tan especial per a mi. I gràcies també a tots els fallers que d’una forma o altra col·laboreu.
Vull aprofitar aquestes línies per a desitjar als meus xicotets amics, Alba i Álvaro un molt feliç regnat i animar-los a passar-ho bé; procuraré ser la millor Fallera Major per a ells i les seues famílies.

No puc acabar sense mencionar a les meues xiques, les meues amigues que fan que les Falles siguen els dies més divertits del any, i a les quals estime molt.

Per últim vull donar les gràcies a Adán i Adrián, perque em van a cuidar en tot moment i estar al meu costat. Gràcies xics.

I ara vull desitjar-vos a tots que passeu les millors Falles de la història, que les disfruteu al màxim i que sé que tots fareu que siguen innolvidables.

Moltes gràcies a tots, i visquen les falles.

Sonia Seguí Clemente.
Fallera Mayor 2011-2012

Sonia con su padre, el día de su bautizo.

Fallera Mayor Infantil, con su hermano y su presi Guille.

Dos falleras muy unidas.
Cumpliendo 3 años De fiesta con su mami Viviendo las fallas
Con las chicas en los play-backs Con su chico Toda la familia en la Ofrenda